Back to All Events

Finnish Business goes Kazan


  • Finnish Business in Kazan Kazan Russia (map)

Suomalainen business matkustaa Tatarstaniin lokakuussa!

Suomalainen business näkyy ja kuuluu Tatarstanissa 17.-18.10.2018, kun järjestämme suuren suomalaisen yritystapahtuman Kazanissa Team Finland-vienninedistämismatkan yhteydessä. Suomalaisyrityksistä koostuvaa delegaatiota johtaa Suomen Moskovan-suurlähettiläs Mikko Hautala.

Kaksipäiväiseen ohjelmaan kuuluvat korkean tason businessfoorumi Korston -hotellissa sekä yritysvierailuja.

Tatarstanissa asuu 3,9 miljoonaa asukasta. Sen pääkaupunki Kazan on elinvoimainen, kansainvälinen ja monikulttuurinen kaupunki, jonne lentää 2,5 tunnissa Finnairilla suoraan Helsinki-Vantaalta.

Tatarstanissa ollaan kiinnostuneita suomalaisesta osaamisesta erityisesti seuraavilla aloilla: kemian- ja petrokemianteollisuus, ICT ja digitalisaatio, teollisuuden automaatio, koulutusosaaminen, terveydenhuolto, metsäteollisuus, energiansäästö, rakentaminen, arkkitehtuuri, jätehuolto ja startupit.

Yhteistyössä kanssamme ovat Suomen Moskovan-suurlähetystö ja muut Team Finland -toimijat. Tapahtuma tarjoaa ainutlaatuiset puitteet esitellä omia tuotteita ja palveluja venäläisille asiakkaille, kumppaneille ja bisnesmaailman päättäjille!

Osallistumismaksu: 950 € +alv/osallistuja.
Seuraavat osallistujat samasta yrityksestä 450 € + alv/osallistuja.

HUOM! SVKK:n jäsenille EARLY BIRD HINTA -25% ensimmäisestä osallistujasta (voimassa 30.6.2018 asti).

Ilmoittaudu tästä

Lisätietoja tapahtumasta on https://www.svkk.fi/fbrussia/