Back to All Events

Saksan markkinat murroksessa – Hyödynnä uudet vientimahdollisuudet, webinaari 7.6.2022

Millä tempolla Saksassa tehdään nyt kauppaa ja mihin tarpeisiin? Millaiset voimat liikuttavat kuluttajien valintoja, ja miten suomalaiset yritykset pääsevät kiinni näihin valintoihin?

Koronakriisi on vauhdittanut Saksan rakenteellisia uudistuksia ja viime kuukausien tuomat maailmantalouden muutokset ovat kiihdyttäneet uudistuksia entisestään. Julkisen sektorin digitalisointi, eri toimitus- ja arvoketjut sekä energiahuolto ovat avanneet ovia myös suomalaisia yrityksille. Millä tempolla Saksassa tehdään nyt kauppaa ja mihin tarpeisiin? Millaiset voimat liikuttavat kuluttajien valintoja, ja miten suomalaiset yritykset pääsevät kiinni näihin valintoihin? Tule kuulemaan Team Finland Talksia, jossa fokuksena on Saksan markkinat.

Aika: 7.6.2022 klo 10 – 11
Paikka: webinaari

Aiheina lähetyksessä:

  • Kulutuksen trendit

  • Miten suuret investoinnit vaikuttavat terveydenhuoltoon, koulutukseen, energiahuoltoon tai toimitusketjuihin? Miten suomalaiset yritykset pääsevät mukaan yhteistyöhön?

  • Miten tehdä kauppaa Saksassa?

Tapahtumassa esiintyvät Saksan markkinoiden asiantuntijat Senior Advisor Helmi-Nelli Körkkö Business Finlandista ja toimitusjohtaja Jan Feller Saksalais-Suomalaisesta kauppakamarista.

Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista jättää ennakkokysymyksiä.

Tapahtuman pääjärjestäjinä ovat ELY-keskus ja TE-toimisto yhteistyössä muiden Team Finland -verkoston toimijoiden kanssa: Business Finland, Saksalais-Suomalainen Kauppakamari, Finnvera, ulkoministeriö sekä Keskuskauppakamari ja Suomen Yrittäjät.

Alkulämmittelynä suosittelemme videota "How to enter the German market?" Haastateltavana Alun Jones Business Finlandista.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täältä.

Earlier Event: May 12
Ajankohtaista Hongkongista!
Later Event: September 22
#NordicTalks 2022 - Food for Good