FinnCham-harjoittelija Iida Kotilainen: Paikallinen liike-elämä – Terveiset Luxemburgista

Hei FinnCham-blogin lukijat!

Luxemburg, Euroopan unionin pienimpiin jäsenvaltioihin kuuluva maa, tarjoaa mielenkiintoisia mahdollisuuksia paikallisen liike-elämän näyttämöllä. Pienestä koostaan huolimatta Luxemburg on hyvinkin mahtipontinen ja sen vilkas liike-elämä kattaa monia aloja, mutta on tunnettu erityisesti maan rahoitus- ja pankkisektorista. Tämän lisäksi muiden muassa teknologia, innovaatiot, sekä logistiikka ovat nousseet merkittäviksi toimialoiksi.

Luxemburgin vauraus näkyy myös sen katukuvassa.

Suomalaisyrityksille aukeaa Luxemburgissa mahdollisuuksia muiden muassa näillä edellä mainituilla aloilla – esimerkiksi suomalaisten innovaatio- ja teknologiaosaaminen voisi olla täällä hyvinkin arvostettua.

Miksi suomalaisyritysten tulisi harkita Luxemburgia?

1.     Vakaa talous

Luxemburgin vahva talous tarjoaa yrityksille ennustettavuutta ja mahdollisuuden kasvaa ja menestyä pitkällä aikavälillä.

2.     Keskeinen sijainti Euroopassa

Luxemburgin sijainti Euroopan sydämessä tarjoaa yrittäjille ainutlaatuisen pääsyn laajaan markkina-alueeseen.

3.     Korkea elintaso ja veroedut

Maan asukkaat ovat keskimäärin varakkaita, mikä tuo ostovoimaa yrityksille. Lisäksi Luxemburgin alhaiset yritysverokannat tekevät maasta houkuttelevan liiketoimintaympäristön.

Jos siis yrittäjänä unelmoit liiketoimintasi laajentamisesta Euroopassa, älä unohda Luxemburgia kohdevaihtoehtojen listalta. Pieni maa, mutta mielenkiintoiset mahdollisuudet odottavat!

Kiitos lukijoille, palataan taas uusien kuulumisten kanssa!

Iida Kotilainen

Löydät minut LinkedInistä: https://www.linkedin.com/in/iida-kotilainen/